Välkommen till DäckiVäst AB och vår tidbok!

Här behöver du inte skapa ett konto, skriv ditt registreringsnummer, välj tjänst och klicka dig vidare.

Du kan boka tid för skifte på bilen, balansering för hjul på bilen, punktering för däck på bilen, men ej samma dag då får du ringa o kolla om det finns möjlighet. 

Du som har förvaring av dina hjul behöver bara boka skifte! Datorn känner igen ditt registrerings nr mot att du har förvaring och vi hittar.

Önskar du hjälp med nya däck/fälg eller annan service som balansering lösa hjul, punktering lösa hjul, ny förvaring av dina hjul så behövs ett telefonsamtal eller komma förbi & lämna in.

OBS! Det går inte att boka av sig samma dag på webben utan då krävs ett telefonsamtal! 

Tänk på att ta fram låshylsa om du har sådan eller andra bultar/muttrar vid ankomst, du underlättar du för oss och det går snabbare! 

OBS! Nu i Corona tider förväntar vi oss om du som är drabbad, i riskgruppen eller har sympton inte kommer till oss utan väntar med ditt däck skifte. Läs mer på vår hemsida!

Viktigt att vi alla hjälps åt med att hålla avstånd till varandra när Ni kommer hit! Ni som kund måste även hjälpa oss med att ta fram om ni har andra bultar/muttrar eller låshylsa och ge till oss, hjälpa oss att köra in bilen för att

Vi i personalen ska vara så lite som möjligt i Er bil (för allas skull).

Sedan måste Ni vänta utanför eller i kundmottagningen som vi reglerar antalet personer i samtidigt. Ta gärna inte med Er några barn om det går det för att hålla ned antalet personer här. 

Tacksam för hjälpsamheten det gör att vi kan hjälpa Er och många fler med att få på vinterhjulen och köra säkert när vinter anländer.

 

Välkommen!

Välj verkstad & service

Välj tid

Lediga tider

Kontaktinformation